tisdag 30 oktober 2012

Namnsdag!

Idag har vi gjort premiär på öppna förskolan! Vilken hit! Varför har vi inte gått dit tidigare? Det var så roligt för Elsa (tror jag) och det var roligt att se hur hon först var avvaktande och sen tog för sig mer och mer. Sångstunden var ju såklart det allra bästa och imorgon ska vi gå dit för fotografering. Martin tycker inte att vi ska gå dit då vi har tusentals bilder som är bättre än sådana studiekort, men jag tycker att det är något charmigt över de där bilderna. Det är liksom lite som förr, man får bara en chans. Vi har turen att ha en massa duktiga fotografer i närheten och då och då är det någon som behöver testa en ny blixt/ha barnbilder till sin portfolio/behöver oss till något jobb. Och det sistnämnda inträffade för inte alltför längesen, ska visa er en av de bilderna!

Nåväl, när vi kom hem från förskolan idag skickade Kajsa ett grattis-sms till Elsa på namnsdagen! Vi hade inte en aning, men lite roligt var det för vi pratade bara häromdagen om när hennes namnsdag kunde tänkas vara. Så, vi firade inte den särskilt mycket alltså. men jag ringde och grattade hennes namne - min farmor - ikväll. Nästa år får vi fira ordentligt! Tråkigt att fylla år så nära jul, så då gäller det att fira när man kan!


4 kommentarer:

Mette sa...

Grattis på namnsdagen, finaste Elsa!

Så fint foto! Det är så mycket glädje i det.
Ni är en helt fantastiskt fin familj!

Kram och kärlek
♥♥♥

k. sa...

Vad kul att hon gillade Öppna.. akta er för förkylningarna bara :]. Och fasen vilken fin bild! Ni är vackra alla tre vet du det?!! .. Finaste familjen!!
Å joråsåatte, grattis igen :]
kraam!!

Lina sa...

Vilken vacker bild :D och grattis till Elsa i efterskott :)

Visst är öppnis kul :) när Vilda var liten gick vi flera ggr i veckan sedan hon var 2-3 mån, men sedan hon var 1 år och vi flyttade har det inte blivit av. Förrän i måndags och jösses vad kul hon hade så vi ska gå dit någon dag snart igen för hon babblar bara om att hon vill vara med på gympan där :P

Kraaam <3

Cecilia summerar sa...

Gaaaah! Vilken underbar bild! Kärlek, glädje, höst och världens lilla gopingla.
Kram på er!