måndag 1 oktober 2012

Nio månader!

Idag eller igår beroende på hur man räknar (den 31 finns ju inte i september) blev Elsa nio månader! Nio månader! Det betyder att det bara är tre månader kvar tills hon fyller ett år! Det är helt galet hur fort tiden går. Elsa är en stor bebis fast det känns som att det var alldeles nyss hon var en liten ytteplutt. Men snart får hon en ny kompis eftersom en av mina bästa kompisar från gymnasiet snart pluppar (eh?) ut en ny liten bebis så då ska vi snutta nybebis som bara den för att stilla det värsta nybebissuget! Och när hon gråter, ja då ska vi lämna tillbaka henne till hennes mamma och pappa, hoho!

Den 25 september började Elsa krypa! Helt sjukt! Från absolut inga ansatser som helst att krypa, bara lite ålande baklänges tills hon började gråta av frustration, så vaknade hon efter sin eftermiddagslur och bara "Ah! Nu vet jag hur man gör!" och så kröp hon. Som att hennes hjärna processat och processat ända tills den kom fram till hur det går till. Som att hon inte velat göra något halvdant liksom. Det är så konstigt för man hör ju att (de flesta) bebisar först ålar, sen står på alla fyra och gungar och SEN kryper. Men Elsa hoppade de där första stegen och gick direkt på krypandet tydligen. Och hon är så jedrans göllig när hon kryper för hon är ju en lång och ståtlig bebis men hon blir så liten när hon kryper för hon blir ju liksom halva storleken. Så nu är det dags att bebissäkra lyan.

Orkar inte publicera så många bilder förresten för min mobil är ju, som ni redan vet, som den är så varje gång jag ska försöka ta en bild så är slutartiden fem sekunder och ögonblicket man ville föreviga slut för längesen. Jag SKA lämna in den. Jag ska bara. Försöker ta kort med våra små kompaktkameror istället men det är inte så roligt det heller. En skulle haft en systemkamera.

Här är i alla fall en bild på Elsas första blåbärsupplevelse, vilken höjdare! 

Är inte X-factor det pinsammaste programmet förresten? Så jevvla daulig musik. Nästan bara musiken på Friskis&Svettis som kan tävla i daulighet.

4 kommentarer:

kommandoran sa...

Åh så duktig o kryper, blåbärsfisen =)
Kram

Mette sa...

Stort grattis, finaste Elsa. Tänk, 9 månader redan!

Och kryper gör du också. Duktigt! Kan inte du komma upp till Stockholm och hänga med Elis några dagar, så han kanske också börjar krypa?
Elis hasar sig, iofs väldigt fort, men jag tror att han kommer hoppa över krypande om inte du lär honom. ;)

Helt fanstastisk bild! Jag gissar att du gillade det.

Kram och kärlek från oss
<3 <3 <3

Lina sa...

Ja jösses vad tiden går fort :O hela ett år snart. Då är bebistiden över och småbarnstiden är att komma. I efterhand var bebistiden rätt mysig :) Kraaam <3

langtarefterliten sa...

Å så underbart, grattis till Elsa och grattis till er! <3 Stora tjejen nu ju. :) Eller kanske inte, men större :) Vad duktig hon är som lärt sig krypa! Måste vara underbart att se!

Roligt att läsa dina uppdateringar!

Kramar!!