måndag 31 december 2012

1 år!


Det här är Elsa Bergström! Hon är världens underbaraste dotter och idag fyller hon 1 år! Ett helt år! Hon har tagit oss och världen med storm och vi ser otroligt mycket fram emot många omvälvande, roliga och spännande år med henne! Faktum är att vi inte kan beskriva hur lyckliga vi är som får spendera våra liv med henne! Jag är så tacksam att vi fått uppleva den här kärleken.

Elsa är envis som en åsna och har en vilja av stål. Hon är världens smartaste och har redan sinne för humor och kan skämta. Hon älskar att sjunga och dansa och det behöver inte ens vara musik hon dansar till utan så fort något rytmiskt hörs (typ diskmaskinen) så börjar hon dansa. Ibland är hon blyg men ibland inte alls! Hon är bestämd och vill inte göra något förrän hon är säker på att hon verkligen kan det. Hon är en betraktare och ofta fastnar hon med blicken på något utanför fönstret. Hon älskar att bada och plaska och hon gillar att titta på Iggle Piggle och de andra i I Drömmarnas Trädgård. Ibland låter hon oss sova på morgonen fast hon är vaken. Hon älskar när vi jagar henne och om man pussar henne på halsen skrattar hon sitt allra bästa bubblande skratt! Hon älskar att bli gungad i lakanen om man viker tvätt eller bäddar om, då får man aldrig sluta. Hon är bäst och det kommer vi alltid att tala om för henne.

5 kommentarer:

Mette sa...

♥Grattis på födelsedag fina Elsa♥

Gott nytt år!!!

Kram och kärlek
♥♥♥

Heléne sa...

Men hjälp så tiden rusar iväg! Grattis i efterskott till vackra Elsa!

Anonym sa...

Grattis till lilla sötnosen (lite sent, flåt). Massa kramar från Uma och Skorpan

Cecilia summerar sa...

GRATTIS till er fantastiska, ljuvliga, vackra, one-of-a-kind Elsa och SORG över förlusten av den gamla älskade Elsan <3
Kram

Isabel sa...

Åh allt är så fint. Er Elsa och kärleken till henne... Blir helt tårig. Fina bilder på Elsis från hennes första år också, blir tåris igen, hon är sig lik- från dag ett till nu.

Puss och kram!