söndag 29 juli 2012

En hälsning från Elsa.

PO XZ-.

0kvrrrrrrrrrrrrrrrrrr v4nuijksuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öl n  özp.hj: m,. kM V BT JHB N I7X
 8888888888888888888888888888888888888888888888888888888'S
CŨCD
0´DD
´++ZZZPSSSSSS
ol+
'LLLLLLLLLLL+9 BE

Översättning:


Hej Farmor och Farfar i Kroatien! Ni efterlyste lite bilder så här kommer några från de senaste sommardagarna. Nu regnar det igen så allt har återgått till det normala. Hoppas ni har det bra och att vi ses snart! Puss och kram från Elsa. Ps. Klicka på bilderna för att se dem större. 


Trodde du ja!

Häng i parken. 

Och alla linnena från när jag var liten har kommit till användning!

Den stolta dubbelhakan!

Lunch på stranden.

En kväll gick vi på konsert.

Konstigt, tyckte Elsa om sin första konsertupplevelse. 


Hihiii! 


Och så en liten uppdatering angående amningen! I början av veckan bestämde vi oss för att det snart var dags att ta itu med den där sista nattamningen. Vi bestämde att jag skulle nattamma fram till torsdag då Martin var ledig för resten av helgen så att vi kunde ta itu med eventuella problem då. Vi kom fram till att då skulle vi börja med välling på natten ifall Elsa vaknade och inte kunde somna om. Det var bara det att samma dag, om det nu var söndag eller måndag jag kommer inte ihåg, så hade Elsa själv bestämt sig för att det minsann var slut på det där med att käka på natten! Så igår bestämde vi att nä, nu är det slutammat även utifallatt hon skulle vakna och ifall hon vaknar får hon välling. Men icke! Hon sov 19-09! Vilken lyxunge! Inatt skippar vi vällingen också och kör på nappflaska med vatten ifall hon skulle vakna eftersom hon uppenbarligen inte behöver käka. Men alltså! Från att ha käkat en gång på natten så bara av sig själv slutade hon med det och började sova hela nätter istället! Vilken tur vi haft! Världens gosigaste, snällaste och enklaste lilla unge! Vi älskar henne så! Lilla stora kärleken./ Slutammat_2012

2 kommentarer:

Mette sa...

Söt som godis, fina Elsa!
Härliga bilder på er allihopa. ♥

Vilken lyx att få sådana nätter...LYX!!!
Elis vaknar fortfarande 1 gång per natt (tidig morgon) men endast för att dricka vatten. Sen somnar han om och vaknar vid 8-tiden, så vi klagar inte. :)

Kramar och kärlek
♥♥♥

Isabel sa...

haha! men vaddå? är detta bilder på Elsa eller på min Elvie? Hur kan de va så lika? Jag fattar ingenting, men fina är dem.

puss!