måndag 30 juli 2012

Tji.

Tji fick vi (såklart) som skröt om Elsas fantastiska nattsömn! Inatt har vi haft den sämsta natten på länge. Detta på grund av Elsas nyfunna förtjusning över att rulla mellan rygg och mage och på så sätt förflytta sig. Det verkar inte vara lätt att sova när man samtidigt kan rulla fram och tillbaka. En gång inatt hittade jag henne i fotändan av sin och min säng kramandes en gammal body som hade hängt där på kanten. Verkar vara dags att sätta upp andra långsidan på spjälsängen. Till slut väckte hon oss ordentligt när jag upptäckte att hela hon och hennes säng var blöt av kiss. Förmodligen har blöjan halkat på tvären av allt ålande. Se där, första kissolyckan, och inte räckte det med vatten för att somna om heller. Ongen fick ha sig en flaska välling och sen sova mellan mamma och pappa resten av natten (morgonen) minsann.

2 kommentarer:

Lina sa...

Tack fina fina du <3 <3 har lite svårt att fatta det ibland själv med men om några månader har vi en liten lyckobebis här med :)

langtarefterliten sa...

Tack för din söta kommentar! Såå skönt att allt såg bra ut! Sån fantastisk känsla att ha två små liv växande i ens mage! ♥ Får nypa mig själv i armen ibland. (ofta!) ♥
Hur är allt med dig/er?? Hoppas allt är fint!
Vilka söta bilder på Elsa du lagt upp! Måste vara så himla roligt att följa hennes utveckling från dag till dag!
Hoppas hon sover bättre snart igen, eller kanske redan gör.
Stor kram!