måndag 27 februari 2012

Elsa säger "bajs"!

Hade tänkt ge er helgen i bilder men när jag kollade igenom bilderna var det alldeles för många bilder på min vackra dotter. Hur skulle jag kunna sålla bland dom?

Helgen har varit bra och lång. Martin tog ut de sista av sina tio dagar så vi hade helg onsdag till söndag. Underbart! Vi har bara tagit det lugnt och gått promenad i solen och tagit dagarna som de kommer. Min favorittid på dygnet är när vi vaknar och dricker kaffe i sängen i flera timmar tillsammans innan vi går upp. Och så var svärisarna här och hade quality time med Elsa (och oss förstås) fredag till lördag och på lördagkvällen hade vi ett par kompisar med sin alldeles nya dotter över. Vi firade bebisarnas ankomst med skumpa och det var såå gott, som jag har längtat efter ett glas bubbel! Vi firade nämligen bebisarnas tillkomst med alkoholfri skumpa för x antal månader sedan. Igår gick vi ännu en promenad i solens sken och chillade i hemmets lugna vrå. Jodå. Imorse när vi vaknade vid sju sken solen ute och Martin hade sagt till sina elever att nu är det vår! Sen började det snöa.

Men det mest anmärkningsvärda av allt är att Martins tragglande med "boo" och "baa" har lönat sig. Imorse vid blöjbytet när Elsa pratade med fiskarna på duschdraperiet råkade Elsa säga "bajs"! HAHA! Det var första gången hon sa S också. Underbart! Vid 00:18 kommer det:


Och här sitter vi nu, lillgrisen och jag, och väntar på att en kompis till Elsa ska födas vilken sekund som helst nu. Lillgrisen har mössa på sig för hon är så kall: 


6 kommentarer:

kajsa. sa...

A-barn, helt klart! Hon får lära Bullen allt hon kan sen :].
<3

Isabel sa...

awwww... precious little baby <3
så härligt att höra hennes röst!
puss på er!

Lovisa sa...

Hahahahha, herrejesus vad söt!...bajs är en mycket bra ord att kunna! Hon kommer klara sig galant i livet! :)

Lina sa...

Haha vad hon snackar. Bajs är för övrigt ett väldigt bra ord att kunna ;) Fråga Vilda vad hon gillar att göra mest av allt i hela världen och hon svara "Bajsa och titta på Pippi" haha. Bajstjejer! <3

Kram <3

Mette sa...

Haha...Hon är perfekt, SötElsa!!!
Så duktig!

<3

Uma sa...

Elsa är ju inte bara vacker som en dag, hon är ytterst språkbegåvad också. Var ska detta sluta?